BOINC: ClimatePrediction [CATALUNYA - ACAM - LRC]
2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

 
04/02/2006
"El temps és boig" i 74 preguntes més sobre el canvi climàtic de Josep Enric Llebot
Font pròpia

Ja ha passat més d‘un mes i encara no ho havia comentat: els reis van ser generosos i em va dur aquest excel·lent llibre.

Dani G.

L’obra El temps és boig? i 74 preguntes més sobre el canvi climàtic, del físic i divulgador científic Josep Enric Llebot, va guanyar el 10è Premi Literatura Científica, convocat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i Rubes Editorial.

Josep Enric Llebot (Barcelona, 1953) és catedràtic de Física de la Matèria Condensada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Especialista en termodinàmica de processos irreversibles i en física ambiental, manté una infatigable activitat com a divulgador científic. Els seus articles d’opinió tenen una presència regular en els mitjans de comunicació i és autor de nombroses publicacions de temàtica ambiental. Actualment, investiga en els camps de la regionalització de models climàtics i en l’anàlisi de l’estructura de dades paleoclimàtiques. Aquest guardó se li atorga, igualment, en el marc de la Setmana de la Ciència 2005 i l’Any Mundial de la Física.
1255 visites
canvi climàtic Llebot preguntes i respostes

http://www.rubes.es/editorial/97.htm


Allotjament cedit per mantis.cat