BOINC: ClimatePrediction [CATALUNYA - ACAM - LRC]
2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

 
22/11/2006
XII JORNADES DE METEOROLOGIA EDUARD FONTSERČ: MODIFICACIÓ ARTIFICIAL DEL TEMPS.
ACAM

25 de novembre
Per dotzč any consecutiu l‘Associació Catalana de Meteorologia (ACAM) proposa les Jornades de Meteorologia Eduard Fontserč, que enguany s‘escauran el dia 25 de novembre de 2006. Com cada any parell, s‘hi tractarŕ un sol tema monogrŕfic, que en aquesta ocasió serŕ el de la modificació artificial del temps, i que es tractarŕ en dos blocs: un de genčric i un de dedicat exclusivament a la lluita contra la calamarsa. A més, hi haurŕ una taula rodona abans de la clausura.

Hi intervindran especialistes de l‘Instituto Nacional de Meteorología (INM), del Servei de Meteorologia de Catalunya (SMC), de la Universitat Hebrea de Jerusalem (HUJI), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat de Lleó (ULl), ADV Terres de Ponent de Lleida, de l‘IES Antoni Torroja de Cervera i de l‘empresa York Neige. Com sempre, les pončncies presentades s‘inclouran al llibre de les Jornades.

Les Jornades tenen el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, de l‘Instituto Nacional de Meteorología, de la Diputació de Barcelona i de CosmoCaixa de Barcelona.
1443 visites
Jornades Eduard Fontserč modificació artificial temps ACAM

http://www.infomet.fcr.es/noticies/12JEF_TRIPTIC.PDF


Allotjament cedit per mantis.cat