BOINC: ClimatePrediction [CATALUNYA - ACAM - LRC]
2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

 
22/08/2008
Xavier Rodó, director de l‘institut Català de Ciències del Clima (IC3)
Font pròpia

És una notícia de fa 3 setmanes però l‘hem sabuda avui.

BARCELONA, 29 de juliol (EUROPA PRESS) - L‘actual director del Laboratori d‘Investigació del Clima del Parc Científic de la Universitat de Barcelona (UB), Xavier Rodó, ha estat nomenat avui director del futur Institut Català de Ciències del Clima (IC3), segons ha informat avui la Conselleria de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat.


El titular del departament, Francesc Baltasar, i el conseller d‘Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, han dirigit avui l‘acte de constitució del patronat de l‘IC3, en qualitat de president i vicepresident, respectivament.

L‘objectiu d‘aquest centre, que s‘ubicarà al Parc Científic de la UB, és avançar en el coneixement bàsic de la gènesi i la dinàmica del clima i augmentar la capacitat de predir millor les variacions del clima i el canvi climàtic.

Les principals línies d‘investigació se centren en la teoria i modelització del clima, la dinàmica climàtica, el canvi climàtic i els seus impactes, la predicció climàtica i el desenvolupament d‘eines de simulació del clima, entre d‘altres.
2261 visites
IC3 modelització canvi climàtic simulació Xavier Rodó Francesc Baltasar Josep Huguet lrclima

http://es.noticias.yahoo.com/ep/20080729/tlc-xavier-rod-director-de-l-institut-ca-5da5357.html


Allotjament cedit per mantis.cat