BOINC: ClimatePrediction [CATALUNYA - ACAM - LRC]
2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

 
02/11/2009
Barcelona (dilluns) : Despertar conciències
Diari AVUI

ALTERNATIUS · Els grups ecologistes i la resta d‘entitats socials esperonen les delegacions oficials i supervisen críticament la conferència INJUSTIFICAT · Les primeres denúncies van dirigides a l‘absència del president Rodríguez Zapatero i la insuficiència de les ajudes anunciades per la vicepresidenta De la Vega

El futur del clima no només està en joc a les altes i fredes sales de reunions d‘un palau firal. Els grups ecologistes i la resta d‘entitats socials involucrades en la solució d‘aquest transcendental problema són conscients que una part important de la partida pot estar protagonitzada per l‘opinió pública. Per aquest motiu, i com és habitual en aquestes reunions, les converses oficials de Barcelona estan envoltades de nombroses activitats dirigides a cridar l‘atenció dels ciutadans i, si hi escau, guanyar protagonisme en els mitjans de comunicació.

La partida d‘ahir va començar de bon matí, amb actes com els protagonitzats davant un dels hotels on s‘hostatgen els delegats participants en la conferència i a les torres de la Sagrada Família. A banda de l‘espectacle, el primer treball de crítica va ser motivat per l‘absència del president del govern central, José Luis Rodríguez Zapatero, en una reunió que atreu l‘atenció mundial.
[..]

1260 visites
barcelona 2009 clima copenhaguen

http://paper.avui.cat/article/societat/655/despertar/conciencies.html


Allotjament cedit per mantis.cat