BOINC: ClimatePrediction [CATALUNYA - ACAM - LRC]
2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

 
04/12/2009
El govern del Nepal es reuneix a l‘Everest contra el canvi climàtic
Telenoticies.com

La muntanya més alta del món, l‘Everest, s‘ha convertit en l‘escenari del Consell de Ministres del govern del Nepal. El primer ministre nepalès, Madhav Kumar, ha decidit organitzar aquesta peculiar expedició en ple Himàlaia, per denunciar l‘amenaça que representa l‘escalfament global del planeta.

En la reunió, organitzada a 5.200 metres d‘altitud, hi ha els 23 membres del gabinet del govern i se celebra quan només falten uns dies perquè se celebri a Copenhaguen la conferència internacional sobre el canvi climàtic.

Segons els científics, les glaceres de l‘Himalàia s‘estan desfent a un ritme alarmant i formen llacs que amenacen d‘inundar els pobles veïns de la regió.

D‘aquesta manera, els ministres del Nepal esperen cridar l‘atenció de les autoritats mundials, de la mateixa manera que ho va fer el govern de les illes Maldives, que l‘octubre passat també va celebrar una reunió semblant, però en aquella ocasió sota el mar.
1272 visites
nepal política

http://www.3cat24.cat/noticia/428486/mon/El-govern-del-Nepal-es-reuneix-a-lEverest-per-reivindicar-mes-consciencia-contra-lescalfament-global-del-planeta


Allotjament cedit per mantis.cat