BOINC: ClimatePrediction [CATALUNYA - ACAM - LRC]
2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

 
30/06/2010
Dos models s‘aturen avui (HadSM3 i HadAM3P)
climateprediction.net

Dos dels models més populars es jubilen avui -HadSM3 i HadAM3P.

Des dels inicis de ClimatePrediction.net, (un model de circulació atmosfèrica general, amb una senzilla capa de l‘oceà, ha estat dirigint la investigació d‘avantguarda de paràmetres atmosfèrics. Gràcies a la popularitat duradora, hem adquirit un gran coneixement, i ha arribat el moment per donar pas a un model climàtic ràpid amb els oceans en 3-D, el FAMOUS.

HadAM3P, un ambient d‘alta resolució únic model amb la temperatura superficial del mar prescrits, també es desapareixerà de la cua de tasques del ClimatePrediction.net. Això aviat serà substituït per un nou model híbrid. Es tracta d‘una versió millorada del model HadAM3P mundial i un model de major resolució regional per a una petita part del món.

No s‘ha de deixar de model ja ha descarregat s‘executa, seguirem per recuperar totes les dades per a anàlisis addicionals.

De moment, el model acoblat ràpid, FAMOUS, amb nous elements gràfics es distribueixen a través de ClimatePrediction.net. Si us plau, prengui part en l‘experiment del Mil·lenni amb els FAMOUS. Ell ens guiarà a través dels canvis climàtics emocionants en la història humana i en una àmplia gamma de futurs possibles.

Aprofitem aquesta oportunitat per agrair a tots els participants, i espero que gaudeixi de la nostra nova generació de models.

Hiro Yamazaki (hiro@cpdn.org)
COORDINADOR tècnic
5351 visites
climateprediction.net projectes

http://climateprediction.net/news/retirement-hadsm3-and-hadam3p-models


Allotjament cedit per mantis.cat