BOINC: ClimatePrediction [CATALUNYA - ACAM - LRC]
2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

 
11/10/2012
Presentació del llibre El clima, una nova guia dels «Quaderns de la Revista de Girona»
Font pròpia

 El passat divendres a l‘auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona, va tenir lloc la presentació d’una nova guia de la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona», dedicada al clima, els autors de la qual són Carles Bayés, Xavier Soler i Gerard Taulé, geògrafs amb el màster en climatologia aplicada de la Universitat de Barcelona. 

La presentació va anar a càrrec de Francesc Mauri, geògraf i meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio, i de Javier Martín-Vide, catedràtic de geografia física a la Universitat de Barcelona. 

El clima correspon al número 160 de la col·lecció que edita la Diputació conjuntament amb l’Obra Social “la Caixa” i que porta per nom «Quaderns de la Revista de Girona». Al llarg dels més de cent números publicats, la col·lecció «Quaderns de la Revista de Girona» ha fet un intens recorregut per la geografia, la cultura i la història de les terres gironines a través de les seves dues línies de publicació: les monografies locals (estudis sobre el passat i el present de pobles i ciutats) i les guies (dedicades a qüestions d’abast general).

Amb aquesta guia es vol oferir un manual divulgatiu que doni a conèixer les diferències i les singularitats climàtiques del territori de les comarques gironines.
 
4819 visites
clima publicació revista de girona diputació de girona Carles Bayés Xavier Soler Gerard Taulé Francesc Mauri Javier Martín-Vide

http://www.ddgi.cat/web/noticia.seam;jsessionid=f568ab2c462580c2159d8f424558?nivellId=7&dataModelSelection=¬iciaId=2333&cid=386854&categoriaId=7


Allotjament cedit per mantis.cat