BOINC: ClimatePrediction [CATALUNYA - ACAM - LRC]
2007 | 2006 | 2005 | 2004 | 2003

 
06/07/2005
Bush reconeix l existència d un vincle entre l escalfament i l activitat humana
Telenoticies.com

Reconec (ha dit Bush) que la superfície de la terra és més càlida i que l ‘ augment de les emissions de gasos d‘efecte hivernacle provocats per l ‘ activitat humana contribueixen al problema. Respecte al Protocol de Kyoto, que preveu la reducció d‘aquestes emissions, Bush ha reiterat que hauria devastat la nostra economia. Segons el president dels Estats Units, hi ha una millor manera d‘actuar‘ que no comporti portar molta gent a l‘ atur.

Evocant ‘ l‘ era post-Kyoto‘ , George W. Bush ha dit que proposarà al G-8 ‘ treballar conjuntament per compartir tecnologies, per controlar les emissions de gasos d‘ efecte hivernacle de la millor manera possible‘ . ‘ Els Estats Units, per raons de seguretat nacional i per raons de seguretat econòmica, han de diversificar les seves fonts energètiques i reduir la part dels carburants fòssils‘ , ha dit Bush, i ha assenyalat que el seu país va invertir en aquest objectiu l‘ any passat uns 20.000 milions de dòlars.

Fins ara, la posició nord-americana reconeixia la realitat de l‘ escalfament però estimava que no hi havia prou dades científiques per saber-ne la causa real.
1170 visites
bush eeuu activitat humana CO2


Allotjament cedit per mantis.cat